Nieuwsberichten

Opvolgavond 2 Langerhans – 27 januari 2016

Uit de scholingswensen enquête bleek dat er veel vraag is naar de opvolgavond van de Langerhans cursus. Daarom organiseert Ketenzorg NU de cursus ‘Insulinetherapie in de eerste lijn – Opvolgavond 2’. Voor deze cursus is plaats voor maximaal 32 deelnemers. Dus als u verzekerd wilt zijn van een plaats, meld u dan aan.

Bekijk de uitnodiging en het programma

Geplaatst in:

Alle nieuwsberichten

Spetterende Kick-off Longformularium

4 juli 2019

Met een grote ‘knal’ is het eerste Transmuraal Longformularium Regio Utrecht officieel overhandigd aan patiënte Charo Soccodato. Met dit Longformularium ziet u in één oogopslag welke medicatie u het beste…

Lees verder

Veilig mailen via Zorgmail 

4 juli 2019

80% van de huisartsenpraktijken in onze regio is aangesloten op Zorgmail. Wij zien echter verschillen in gebruik van Zorgmail door de huisartsenpraktijken. Tijdens de zomer gaan we diverse instructiefilmpjes aan…

Lees verder

Update variabele bekostiging

4 juli 2019

Zoals u weet zijn dit jaar de variabele bekostigingsdoelen ingericht op persoonsgerichte zorg. Elke praktijk die deelneemt aan Het Nieuwe Zorgwerken (HNZW) komt in aanmerking voor deze bonus. Dit kan bijvoorbeeld door…

Lees verder

Meer nieuwsberichten