Interesse Portavita webinar en/of Portavita spreekuur

De afgelopen maanden zijn er veel Portavita updates geweest. Daarom bieden we u graag, bij voldoende interesse, een Portavita webinar aan. Hierbij kunt u, achter uw eigen computer op locatie, op de hoogte komen van de laatste wijzigingen en is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Ook kunt u zich aanmelden voor een Portavita spreekuur bij u op locatie. Wieneke van Ommen of Monique Bakker komen dan bij uw praktijk langs om u helemaal bij te praten.

Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Portavita update 4.43.0 en 4.44.0

9 juni 2020

Portavita heeft weer twee nieuwe updates uitgebracht. Bekijk de update: Portavita update 4.43.0 Portavita update 4.44.0 Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met Portavita Support,…

Lees verder

Vacature – HR adviseur

4 juni 2020

Spoedzorg NU, de nieuwe huisartsenorganisatie in Noordwest Utrecht zoekt een HR- adviseur (m/v), zelfstandig en pro actief, voor 20 uur per week. Wij zoeken jou! Adviseren en ondersteunen. Initiëren. Samenwerken.…

Lees verder

Meer nieuwsberichten