Nieuwsberichten

Interesse Portavita webinar en/of Portavita spreekuur

De afgelopen maanden zijn er veel Portavita updates geweest. Daarom bieden we u graag, bij voldoende interesse, een Portavita webinar aan. Hierbij kunt u, achter uw eigen computer op locatie, op de hoogte komen van de laatste wijzigingen en is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Ook kunt u zich aanmelden voor een Portavita spreekuur bij u op locatie. Wieneke van Ommen of Monique Bakker komen dan bij uw praktijk langs om u helemaal bij te praten.

Velden met een * zijn verplicht
Geplaatst in:

Alle nieuwsberichten

PGO Gezondheidsmeter

26 november 2019

Het is uiteindelijk het doel dat patiënten via een Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO, de patiënt als dossierdrager) toegang krijgen tot hun medische informatie in het HIS. Het Medmij certificaat moet garanderen…

Lees verder

Veilig e-mailen – extra ondersteuning

7 november 2019

Vorig jaar heeft KetenzorgNU alle huisartsen de gelegenheid geboden om Zorgmail te laten installeren via Z-Netwerken, inmiddels overgenomen door Enovation. Niet iedereen maakt nu nog gebruik van veilig e-mailen, soms…

Lees verder

Meer nieuwsberichten