Het Roer Gaat Om – actuele indicatorensets 

Door de landelijke werkgroep Het Roer Gaat Om worden sinds 2016 minder indicatoren uitgevraagd door de verzekeraars. De definitieve indicatoren, nu ook met de wijzigingen van NHG standaarden erin verwerkt, kunt u vinden in de brief van Ineen: Brief indicatoren benchmark over 2016 Ineen

Het roer gaat om
Geplaatst in:

Nieuwsbrief ontvangen?

Alle nieuwsberichten

Portavita update 4.43.0 en 4.44.0

9 juni 2020

Portavita heeft weer twee nieuwe updates uitgebracht. Bekijk de update: Portavita update 4.43.0 Portavita update 4.44.0 Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met Portavita Support,…

Lees verder

Vacature – HR adviseur

4 juni 2020

Spoedzorg NU, de nieuwe huisartsenorganisatie in Noordwest Utrecht zoekt een HR- adviseur (m/v), zelfstandig en pro actief, voor 20 uur per week. Wij zoeken jou! Adviseren en ondersteunen. Initiëren. Samenwerken.…

Lees verder

Meer nieuwsberichten