Nieuwsberichten

Het Roer Gaat Om – actuele indicatorensets 

Door de landelijke werkgroep Het Roer Gaat Om worden sinds 2016 minder indicatoren uitgevraagd door de verzekeraars. De definitieve indicatoren, nu ook met de wijzigingen van NHG standaarden erin verwerkt, kunt u vinden in de brief van Ineen: Brief indicatoren benchmark over 2016 Ineen

Het roer gaat om
Geplaatst in:

Alle nieuwsberichten

PGO Gezondheidsmeter

26 november 2019

Het is uiteindelijk het doel dat patiënten via een Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO, de patiënt als dossierdrager) toegang krijgen tot hun medische informatie in het HIS. Het Medmij certificaat moet garanderen…

Lees verder

Veilig e-mailen – extra ondersteuning

7 november 2019

Vorig jaar heeft KetenzorgNU alle huisartsen de gelegenheid geboden om Zorgmail te laten installeren via Z-Netwerken, inmiddels overgenomen door Enovation. Niet iedereen maakt nu nog gebruik van veilig e-mailen, soms…

Lees verder

Meer nieuwsberichten